Händer just nu!

Hej kära kolonister.
Styrelsen vill tacka för fortsatt förtroende under den här pandemin som råder. Vi har ju dock en stor fördel, vi träffas på kolonierna och kan diskutera om allt som händer. Tyvärr måste vi vänta med vårt årsmöte, vi hoppas att vi kan ha ett årsmöte längre fram.

Vi vill också påminna om att trots kyla och väntan på värme så växer det där ogräset och tänk på att hålla gången ren, du ansvarar för halva gången och din granne på andra sidan ansvarar för andra halvan. Tänk också på att hålla ordning på din koloni, ta bort lösa föremål som lätt kan flyga iväg med vinden (det blåser i Skåne alltid). Tänk också på att du inte har sopor och annat skräp på kolonin, rensa bort det. Sopor och skräp drar till sig oönskade husdjur och det vill inte någon ha.

Sen en liten påminnelse om att det innan den 6 juni 2021 blir en vårsyn. Så se till att följa föreningens stadgar och ordningsregler.

Containern är nu på plats och det går bra att slänga komposterbart i den, tänk dock på att det är ogräs och max 10cm långa grenar m.m som får slängas där nu. Har du större grenar får du klippa ned dessa eller köra dem till tippen eller vänta till höstens risinsamling.

Trevlig maj önskar vi er alla
Styrelsen.