Alla har ni säkert hört tala som GDPR och Kävlinge Kolonistförening hanterar dina personuppgifter med största sekretess. De uppgifter vi har om dig sparas på en intern hårddisk samt på ett USB minne för att lagra dina personuppgifter. Kävlinge Kolonistförening lagrar dina uppgifter på säkert sätt. Vi lämnar bara ut uppgifter till myndigheter om de kräver det.

Dina uppgifter med namn och adress har hela styrelsen tillgång till för att kunna utföra ett gott arbete. Personnummer som du lämnar har bara ordförande och kassören tillgång till. Vill du att dina uppgifter raderas från förenings register när du säljer din koloni får du begära det vid en eventuell försäljning. Annars arkiveras ditt namn, adress och telefonnummer. Däremot tar vi bort ditt personnummer.

Du som äger en koloni kan inte begära att dina uppgifter skall tas bort. De uppgifter vi har om dig idag är Förnamn, Efternamn, Personnummer, Bostadsadress, Telefonnummer, E-post, Vilken kolonilott du äger, Storleken på kolonilotten, Om du har tillgång till toalett, Hur mycket du betalar till föreningen varje år. Dessa uppgifter krävs för att du ska få ägan en kolonilott. Din e-post använder vi för att vid enstaka tillfällen skicka ut nyhetsbrev med vad som händer på området. Då använder vi en extern leverantör som också följer GDPR.

You must be logged in to post a comment